Svetsning för industri och tillverkning

Våra erfarna svetsare reparerar din utrustning eller tillverkar helt nya detaljer i rostfritt eller aluminium.

Svetsarbeten med TIG, MIG/MAG och MMA

Vi på JNJ arbetar idag med alla de vanligaste svetsmetoderna – TIG, MIG/MAG och MMA. Montagesvetsning under besvärliga förhållanden är ett naturligt inslag i vår vardag. Vi har stor erfarenhet av MIG-svetsning i aluminium, som vi har erhållit genom de markströmsaggregat och kabinvärmarchassis vi tillverkar åt flygindustrin. Vi erbjuder även TIG-svetsning i aluminium samt rostfritt med dess legeringar.

Svetsning, service och reparationer

Har det kört ihop sig? Vi löser problemen om dina grejer går sönder! Vi reparerar alla typer av entreprenad­maskiner, skopor, växelflak m.m. I företaget finns tack vare många år i branschen stor erfarenhet av skrap- och skruv­transportörer. Vi har ett antal servicebilar för att kunna erbjuda våra kunder service även utanför vår verkstad.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av svetsning och reparationer
Vi utför svetsjobb i vår verkstad i Östersund eller ute hos dig som kund

Svetsning i aluminium och rostfritt stål

Förutom att vi servar industrin i Jämtlands län finns det i företaget kapacitet för kvalificerad svetsning i stål och de flesta lättmetaller – vi utför all slags svetsning och tillverkning i rostfritt stål. Vi har bland annat tillverkat reningsverk från grunden som vi sedan monterat på plats hos kund.

Letar du efter lätta metalldetaljer till dina produkter? JNJ Industrimontage svetsar, reparerar och tillverkar nya aluminiumdetaljer efter dina önskemål.